Bemutatkozás

  

Újdonság a textilszobrászatban!

Magyarországi gyártó szuper jó minőségi terméke a PLAS TEXT textilragasztó !

   http://shop.machmarti.hu   webshop   textilkeményítői  2018.január 15.-től az alábbiak,  melyek a postaköltséget  nem tartalmazzák.


                           

           300gr. 600,-      600 gr. 1.200,-     1 L 1.900,-

                                  

                    5 L  5.900.-


Nagyon jó hírként értékeljük a Vodicska Kft. ügyvezető igazgatójának dr.Vodicska Miklós vegyészmérnöknek ígéretét, mely szerint a Kft-nél vásárolt Plas Text textilragasztót Budapesten előzetes egyeztetést követően 1 héten belül a cége  ingyen házhoz szállítja. 

A textilragasztó megrendelhető : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címen.  Tel: 06 1 3623980 

További elérhetőségek:

Online megrendelhető: shop.machmarti.hu

Multinfo Kft. Győr Orgona Út 10.

Tel: 96 414 207

Agria Print Bt.  Eger, Pacsirta u.19.

Tel: 36 515-067

       36 412-493

Gyere és alkoss velem ezzel az új Magyarországon gyártott  nagyszilárdságú expressz textilragasztóval!

Én a jövőt illetően a Plas Text textil keményítővel fogom végezni alkotói tevékenységemet, mert leteszteltem  szuper jó , sokoldalú, egészségre és  a környezetre ártalmatlan ragasztó anyag.  Nem elhanyagolható szempont az sem,hogy az ára kimagaslóan jó !

Kipróbáltam és ragyogóan működik elsősorban a textilszobrász alkotásaim közben,de használni tudom a fa,fém,üveg,puha bőr,márvány és minden egyéb természetes anyagokkal végzett munkáim során.

Akinek fontos,hogy ezt a szép technikát a textilszobrászatot megtanulja és ezt egy nagyon jó minőségű, minden igényt kielégítő textilragasztóval tegye, az  keressen!

1 és 2 napos  oktatásaimat Tatán tartom, ott mutatom meg hogyan használd  és alkoss vele szépeket!

Várok mindenkit sok szeretettel!

Elérhetőségem:   70 9493240 telefonon

                            Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

                            facebookon kizárólag magánban

 

 Katt. a képre!

 

                                            

http://josegalvan.artscad.com/

 

Életem egyik legcsodálatosabb lehetősége ,hogy egy olyan nemzetközi csoport tagja lehetek, ahol a világ minden tájáról megismerhetem a művészeket és ők is engem.

Köszönöm José Galvan webmesternek az ARTS MONTMARTRE weblap direktorának, hogy lehetővé tette számomra az általa létrehozott csoportokban való bemutatkozást, jelenlétet, elismerést.

Köszönet illeti meg Kovács Éva festőműésznőt,az Ő támogatásával, önzetlen segítségével sikerült ideáig eljutnom. 

Ez a nemzetközi elismerés egy olyan siker számomra, melyről eddig álmodni sem mertem. Smile


                                                                       

                            

 "Az egyszerű dolgokat bonyolulttá tenni mindennapos dolog. A bonyolult        dolgokat  egyszerűvé tenni,a lehető legegyszerűbbé, ez a kreativitás."

                                                                       Charles Mingus 

Sziasztok !

 

Mach Márti vagyok, Tatán élek családommal.

2009. évben mint friss nyugdíjas, kezdtem el foglalkozni a képzőművészettel.

Üvegfestéssel, díszítőfestéssel foglalkoztam, majd megismerkedtem a selyemfestés, akrilfestés, olajfestés, pasztell, stb. technikákkal.

2011 tavaszán megtanultam az agyagvirág készítés művészetét, ahol az igazán élethű orchideák készítése hatalmas élményt nyújtott számomra. Ettől kezdve érdeklődésem egyre jobban a képzőművészet irányába fordult.

Egy kiállításon találkoztam először a textilszobrászatnak ezzel az új és még kevesek által ismert stílusával, amikor is a textil  anyag keményítésével érhető el az alkotás struktúrájának kialakítása.

Külföldön elsajátítottam a textilszobrászat alapjait,melyre építkezve ma már saját egyéni stílusom kialakításával készítem egyedi alkotásaimat.

Ez a  Magyarországon még kevesek által  ismert kreatív műfaj rengeteg lehetőséget és hatalmas élményt adott és ad a mai napig is az alkotásban. 

Készíthetünk kül- és beltéri szobrokat, domborműveket és egyéb ajándéktárgyakat. Szobraimat  fa, márvány, vagy fém szerkezetre  építem. A test felépítéséhez egy drótvázat használok, valamint papír vetexet, thaiföldi fehér agyagot, használt ruhaneműt, kiegészítőket és egy gyorsan száradó textilragasztót. Az arcot gipszből készítem. Az alkotás száradás után, kő kemény lesz. Vannak szobraim,melyek torzóit egy kedves szobrász barátom készíti kizárólagosan az én számomra. Az én feladatom ezt követően,hogy széppé varázsoljam az alkotást.

 

Az általam használt sokoldalú és színezhető,levegőre száradó  vizes diszperziós Plas-Text Magyar gyártmányú textilragasztót - mely egészségre és a környezetre ártalmatlan-,   felhasználhatom a textil, selyem, papír, puha bőr,üveg, kerámia, agyag, gipsz, fa, fém és egyéb természetes anyagokkal végzett munkáim során. A textilragasztó mellyel én alkotok Magyar feltaláló kiváló terméke, nagyon jó árfekvéssel.A gyártó ahol megvásárolhatod: VODICSKA KFT. Budapest XXII.ker. Dózsa György út MM Ipari Park 52. ép.  email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 A textilszobrászatnak ezt a stílusát,valamint a kő hatású szobrok készítését elsőként képviselem országunkban. Nagyon izgalmas munka, újabbnál-újabb gondolatokat  ébreszt az alkotóban. 

Részben újrahasznosítható anyagokkal dolgozom, mint a használt ruhanemű, bőr, stb. Mint ahogy azt láthatjátok a technika  oldalamon, - a törött vázáktól a régi korsókig -   mennyire széppé varázsolható az a használati tárgy is, melyről eddig úgy gondoltuk,hogy már semmire sem jó.

Jelenleg az érdeklődőknek képzéseket és bemutatókat tartok a textilszobrászat kipróbálási lehetőségével.

Ismereteim alapján vallom, hogy nem kell művészi ambíció  a textilszobrászat eme stílusának elsajátításához, viszont a kreativitásod által létrehozott alkotásod lehet művészi értékű számodra és mások számára   egyaránt, s ekkor már beszélhetünk  kreatív művészetről.

Tudatom a kedves honlap látogatóimmal, hogy nem vagyok semmilyen társaság,vagy hasonló tevékenységet végző kör  tagja, önállóan, a saját magam stílusát képviselve alkotok és mutatom meg ezt a szép és nem mindennapi műfajt azoknak a kreatív embereknek, akikben munkáimmal felkeltettem az érdeklődést.

A textilszobrászat számomra kikapcsolódás, megnyugvás és hatalmas öröm az alkotásban,mert pozitív érzésekkel, lelkünkből lehet csak igazán szépeket alkotni! 

Ami szinte minden műfajban csodálatos, -így ebben is- hogy szabadjára engedheted fantáziádat és képzeleted erejével készíthetsz nagyon szép, egyedi alkotásokat.

 

A technikát Te is könnyen megtanulhatod!

A tanfolyamokat elsősorban Tatán tartom, de amennyiben igény van rá, és megfelelő létszám,valamint helyiség az oktatásra,úgy természetesen vidékre is felkérhető vagyok.

 

Nézd meg a machmarti blogjai oldalt: http://textilszobraszat.blogspot.com vagy keress a facebookon!

Emailben is megtalálsz:: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Tel. elérhetőségem: +36 70 9493240

 

Interjúk

2014 Harangláb újság Tata

 

2012 

 http://www.sokszinuvidek.hu/index.php/eletmod/770-Az-alkot%C3%A1s-%C3%B6r%C3%B6me-a-textilszobr%C3%A1sz-k%C3%BCl%C3%B6n%C3%B6s-technik%C3%A1ival

2017

Megjelent egy cikk rólam a Montázs Magazinban amit ide kattintva olvashatsz!